SKS hakee julkaisukoordinaattoria

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) on vuonna 1831 perustettu tieteellinen seura, joka toimii muistiorganisaationa, tutkimuslaitoksena ja kulttuurijärjestönä. Sen osastot ovat arkisto, kirjasto, tutkimusosasto, kustantamo ja FILI – kirjallisuuden vientikeskus. Seuraan kuuluu runsaat 3 000 jäsentä. SKS:n palveluksessa työskentelee noin 80 henkilöä.

SKS hakee kustantamoonsa määräaikaista

JULKAISUKOORDINAATTORIA

vanhempainvapaan sijaiseksi ajalle 1.8.2017–31.12.2018.

Julkaisukoordinaattorin vastuualueena on SKS:n tiedekirjojen käsikirjoitustarjonnan hallinnointi ja julkaisuvaliokuntien kokousten valmistelu (23 kokousta / v.) sekä käsikirjoitusten vertaisarvioittaminen. Julkaisukoordinaattori hallinnoi kustannussopimuksia, laatii tekijänpalkkioselvitykset ja päivittää tietokantoja sekä tallentaa materiaaleja arkistotietokantaan. Julkaisukoordinaattorin vastuualueeseen kuuluvat myös julkaisutukien haut ja raportoinnit. Lisäksi julkaisukoordinaattori huolehtii kustantamon infrastruktuurista (laitehuollot, tila-asiat ym.).

Julkaisukoordinaattori työskentelee osana SKS:n kustantamoa, jossa on seitsemän työntekijää sekä esimiehenä kustannusjohtaja. Kustantamo julkaisee noin 60 uutuuskirjaa vuosittain.

Julkaisukoordinaattorin tehtävän hoitamiseen tarvitaan

  • tieteellisen vertaisarviointikäytännön tuntemusta
  • suomen kielen erinomaista hallintaa
  • erinomaista englannin kielen taitoa
  • ylempi korkeakoulututkinto
  • kykyä käsitellä nopeasti ja täsmällisesti useita rinnakkaisia asioita
  • hyvää yhteistyökykyä.

Lisätietoja antaa kustannusjohtaja Tero Norkola, puh. 0400 882 700, soittoajat ti 30.5. klo 13–13.45 ja ke 31.5. klo 15.30–16.30. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla sks@finlit.fi viimeistään 5.6.2017.