Kirjanjulkistus: Helsingin henget - Opas aaveiden pääkaupunkiin

Aika: 
21.8.2018 -
17:00 - 18:00
Paikka: 
Kaisa-talon Kirja & Kahvi, Vuorikatu 7, Helsinki

Maailman aavepääkaupunkien joukkoon kuuluva Helsinki on täynnä levottomia sieluja. Kuka kuuluisuus vaeltaa öisin Kansallisteatterin käytävillä? Minkä rakennuksen seinään muurattu nainen näyttäytyy edelleen ihmisille? Entä montako harmaata rouvaa ja päätöntä sotilasta kaupungissa kummittelee? Helsingin henget on silmät avaava opas pääkaupungin aavemaisiin kohteisiin ja synkkiin tarinoihin. Yli kaksikymmentä tositapahtumiin perustuvaa kummitustarinaa ja ihmiskohtaloa kertovat kolkosti Helsingin jännittävästä historiasta. 

Helsingin henget – Opas aaveiden pääkaupunkiin julkistetaan tiistaina 21.8.2018 klo 17 Kaisa-talon Kirja & Kahvissa. Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

VANESSA KAIRULAHTI on työskennellyt Helsingin kaupunginmuseon kummitusvastaavana. Työnsä kautta hän on saanut käsiinsä ainutlaatuisia aiemmin julkaisemattomia aavetarinoita.

KAROLINA KOUVOLA on folkloristi ja väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Häneltä on aiemmin julkaistu teos Soturit – Assassiineista samuraihin (SKS, 2017).