Äly mahdollistaa etäopiskelun

20.3.2020 - 11:00
Älyn avulla lukion äidinkielen ja kirjallisuuden opiskelu onnistuu helposti etäopintoina. Älyssä pääsee nyt harjoittelemaan myös uusimpia ylioppilaskoetehtäviä.

Koulut ovat siirtyneet etäopetukseen, ja olemme uuden edessä. Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden etäopiskelu onnistuu helposti Älyn avulla. Opiskelijoiden itsenäistä harjoittelua varten Äly tarjoaa mittavan kielenhuoltotehtäväpankin. Sähköinen oppimisympäristö on käytettävissä missä ja milloin tahansa, ja tehtäviä voi tehdä tietokoneen lisäksi myös tabletilla ja kännykällä. Harjoittelun voi aloittaa vaikkapa kevään ylioppilaskokeen tehtävistä, jotka on juuri julkaistu. Tehtäviin on myöhemmin tulossa mallivastauksia.

Sähköinen oppimisalusta opetuksen apuna

Opettajalle Äly on myös erinomainen työkalu opetusryhmien hallintaan ja oppimisen seurantaan myös nykyisessä poikkeustilanteessa. Opettajan on helppo ohjeistaa ryhmiään Älyn ilmoitustauluilla, ja opiskelijat voivat suorittaa ja palauttaa tehtäviä omaan tahtiinsa. Opettajan ja opiskelijoiden yhteydenpidon tukena Älyssä on oma viestitoiminto. Korjaustyökalun avulla tehtävien tarkistaminen on vaivatonta, ja tarkistetut tehtävät kommentteineen palautuvat opiskelijoille näppärästi yhdellä klikkauksella.

Kevään yo-kokeet Älyssä

Älyssä on nyt julkaistu kevään 2020 ylioppilaskoetehtävät aineistoineen. Tehtäviin on myöhemmin tulossa kommentoituja ja pisteitettyjä mallivastauksia.

Lue lisää: https://alyapp.finlit.fi/login