Hae harjoittelupaikkaa hyvästä seurasta!

20.11.2017 - 14:30
Korkeakouluharjoittelu SKS:ssa tarjoaa mahdollisuuden olla mukana monitieteisessä yhteisössä, osana perinteikästä tutkimus- ja kulttuurilaitosta.

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura tarjoaa vuosittain harjoittelupaikkoja esimerkiksi folkloristiikan, kirjallisuuden, suomen kielen ja historian alan opiskelijoille. He työskentelevät SKS:n arkistossa, kustantamossa ja tutkimusosastolla biografiakeskuksessa ja Edith – suomalaisen kirjallisuuden kriittiset editiot -yksikössä.

Ensisijaisesti haemme harjoittelijoita, jotka saavat harjoittelutukea. Muista siis mainita omassa hakemuksessasi, millaista ja minkä suuruista harjoittelutukea olet mahdollisesti saanut tai hakemassa ja millaisia harjoittelukäytäntöjä ylipistollasi on.

SKS:ssa työskentelee noin 80 asiantuntijaa ja osaajaa. SKS:ssa olleet harjoittelijat ovat työllistyneet hyvin muistiorganisaatioiden, tutkimuksen ja kulttuurin aloille.
Lue lisää.

Julkaisemme joulukuussa useita ilmoituksia vuoden 2018 harjoittelupaikoistamme. Jos olet kiinnostunut, seuraa siis Aarresaarta ja hae harjoittelijaksi!