Maija Karlsson hallinnon asiantuntijaksi SKS:aan

Maija Karlsson. Kuva: Ilkka Heinänen.
3.5.2023 - 09:45
SKS:n hallinnon asiantuntijan tehtävään on valittu Maija Karlsson. Hän aloittaa työt SKS:ssa 8.5.2023.

Hallinnon asiantuntijana Maija Karlssonin vastuulla on erilaisia henkilöstö- ja yleishallinnon tehtäviä, ja hän toimii myös seuran pääsihteerin assistenttina. Keskeinen osa toimenkuvaa on asiakirjahallinta sekä seuran hallintoelimien kokousten organisointi.

Uudelta tehtävältään Karlsson odottaa erityisesti merkityksellistä ja motivoivaa työtä uuden toimialan parissa sekä monipuolisia hallinnon ja henkilöstöasioiden työtehtäviä.

”Hyvinvoiva työyhteisö on suuri voimavara ja haluan osaltani olla tuomassa positiivista tunnelmaa ja asennetta tekemiseen. Olen ratkaisukeskeinen ja aikaansaava tekijä, joka ei pelkää pieniä ja suurempiakaan vastaantulevia tilanteita työelämässä. Toivon omalla tekemiselläni tukevani koko työyhteisöä ja osaamisellani kehittäväni organisaation toimintaa”, toteaa Karlsson.

Maija Karlsson on työskennellyt kiinteistökehityksen, asuntorakennuttamisen ja kiinteistönvälityksen alalla monipuolisissa yrityksen tukitoimintojen tehtävissä lähes 20 vuoden ajan. Koulutukseltaan hän on liiketalouden tradenomi YAMK.