SKS sulkee arkiston asiakastilat Helsingissä, mikäli liikkumisrajoitukset astuvat voimaan.

Kuva: Gary Wornell
26.3.2021 - 13:45
SKS tarjoaa kirjaston asiakkaille tarveperusteista noutopalvelua, mutta valmistautuu sulkemaan arkiston asiakastilat 6.–18.4. väliseksi ajaksi.

Arkisto
SKS valmistautuu sulkemaan arkiston Helsingin toimipisteen molemmat tutkijasalit (Hallituskatu 1 ja Mariankatu 19 E), mikäli liikkumisrajoitukset astuvat voimaan. Jo varatut ajat tutkijasaliin järjestetään sovitusti, kunnes rajoitukset astuvat voimaan. Arkiston tutkijasalit Helsingissä avataan asiakkaille, kun rajoitukset sen sallivat. Olemme yhteydessä kaikkiin niihin asiakkaisiin, joiden varaus peruuntuu liikkumisrajoitusten vuoksi.

Arkiston Joensuun toimipiste (Yliopistokatu 6 A) on auki normaalisti ti–pe 10–12 ja 13–16. Tiloissamme on käytettävä kasvomaskia. Lisätietoja arkiston palveluista sähköpostitse: arkisto@finlit.fi.

Kirjasto
SKS:n kirjasto tarjoaa asiakkailleen toistaiseksi noutopalvelua. Mikäli liikkumisrajoitukset astuvat voimaan, kirjasto rajaa noutopalvelunsa niille asiakkaille, jotka tarvitsevat aineistoa tutkimuksen ja opiskelun välttämättömiin tarpeisiin. Sovi noudosta etukäteen ilmoittamalla tarvitsemasi aineiston tiedot ja Helka-kirjastokorttisi numero osoitteeseen kirjasto@finlit.fi. SKS:n kirjaston kirjoja voi palauttaa Mariankadun sivuovella olevaan palautuslaatikkoon.

Sekä arkisto että kirjasto tarjoavat myös etäpalvelua Kysy SKS:lta -palvelun kautta sekä puhelimitse ja sähköpostitse.

Kerromme kaikista palvelumme muutoksista heti, kun muutoksia tulee.

Tiedustelut: tiedotus@finlit.fi