SKS:n asiakaspalvelu on suljettu 31.5. saakka

6.4.2020 - 16:30
Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kirjasto ja arkisto palvelevat edelleen verkossa, mutta paikan päällä tapahtuva asiakaspalvelu on suljettu 31.5.2020 saakka valtioneuvoston suosituksen mukaisesti koronaviruksen COVID-19 leviämisen ehkäisemiseksi. Myös SKS:n järjestämät yleisötilaisuudet on siirretty pidettäväksi myöhemmin tai peruutettu toukokuun loppuun asti.

Tarjoamme asiakkaillemme ensisijaisesti etäpalvelua Kysy SKS:lta -palvelun kautta sekä palvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Meneillään olevan poikkeustilanteen vuoksi emme välttämättä pysty vastaamaan viikon kuluessa, vastaamme kuitenkin niin nopeasti kuin mahdollista. − Yksittäisissä tapaamisissa olkaa yhteydessä suoraan kyseessä olevaan henkilöön.

SKS:n kirjaston asiakaspalvelu, p. 0201 131 272
kirjasto@finlit.fi

Voit palauttaa SKS:n kirjastosta lainaamiasi kirjoja palautuslaatikkoon SKS:n Mariankadun puoleiselle ovelle, eivätkä lainat eräänny eikä myöhästymismaksuja kerry sulkuaikana.

SKS:n kirjastossa on käytössä poikkeusajan kirjojen ja lehtien noutopalvelu ennen muuta tutkimus- ja opiskelukäyttöön tarvittavien teosten osalta. Voit ilmoittaa tarvitsemasi teoksen tiedot ja Helka-korttisi numeron sähköpostitse osoitteeseen kirjasto@finlit.fi. Saat sähköpostitse ohjeet julkaisujen noutoon.

SKS:n arkiston asiakaspalvelu, p.0201 131 240
arkisto@finlit.fi                                                                                                                  

Muistathan kertoa meille kokemuksistasi ja tuntemuksistasi koronakeväänä 2020!

Kerromme palvelumme muutoksista heti, kun muutoksia tulee.

Tiedustelut: tiedotus@finlit.fi