Teemamaahankkeella on nyt strategia

Suomen teemamaahankkeen yhteistyöryhmä on keskittynyt alkuvuoden ajan strategian hiomiseen. Laajat ja innostuneet keskustelut on suodatettu tiiviiseen muotoon esityksessä, josta jokainen toimija voi löytää oman tekemisensä tulokulman: Näin mittavassa hankkeessa strategian pitää olla sekä tarpeeksi rajattu että riittävän laaja.

Yhteistyöryhmälle oli alusta alkaen selvää, että lukeminen, lukutaidon merkitys ja koulujärjestelmämme ovat mukana hankkeen kuvauksessa. Strategiatyötä tehtiin Kotimaa-yhtiön toimitusjohtajan Jaakko Tapanisen johdolla – Jaakko kirjoittaa lähiviikkoina blogiin lisää aiheesta.

Strategia tiivistyy missioon ja visioon: otamme pysyvän harppauksen Suomen kirjallisuuden ostamisessa ja lukemisessa. FINNLAND. COOL.!

Tutustu strategiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>