Kustannusyhteistyö

Kirja on aikaa kestävä käyntikortti, laadukas liikelahja ja arvokas tapa juhlistaa merkkivuotta.

SKS tuottaa yhteistyökumppaneiden kanssa kirjoja monenlaisiin tarpeisiin. Tilaajina voivat olla yritykset, erilaiset yhteisöt ja julkishallinnon toimijat sekä yksityiset henkilöt. Yhteistyönä on tehty esimerkiksi historiateoksia, juhlakirjoja ja taidekokoelmien esittelyteoksia.

SKS tarjoaa kirjahankkeelle toimituksellista huippuosaamista ja ammattitaitoista projektinhallintaa. Etsimme kirjalle alan parhaat tekijät tarvittaessa jo kirjoittajasta lähtien.

SKS tuottaa kirjan ulkoasun yhteistyössä palkittujen graafikoiden ja luotettavien kirjapainojen kanssa. Kirja suunnitellaan alusta loppuun tilaajan toiveiden mukaan.

SKS julkaisee kirjan osana kustannusohjelmaansa ja esittelee sen julkaisuluettelossaan. Huolehdimme kirjan tiedotuksesta ja markkinoinnista sekä maanlaajuisesta jakelusta kirjakauppoihin ja kirjastoihin.

SKS:n yhteistyökumppaneihin kuuluu yhteisöjä ministeriöistä museoihin, yrityksistä yhdistyksiin ja taloyhtiöistä osakuntiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa Amos Anderssonin taidemuseo, Helsingin kaupunki, Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI, Kansalliskirjasto, Museovirasto, Royal Ravintolat, S-ryhmä, Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra, tasavallan presidentin kanslia, Turun museokeskus ja ulkoasiainministeriö.

Haluatko lisätietoja tai pyytää tarjouksen? Kuulemme mielellämme hankkeestasi!

kustannusjohtaja Tero Norkola, puh. 0400 882 700
kustannustoimittaja Katri Maasalo, puh. 050 324 7131
tilauskirjat@finlit.fi