Esteettömyys

Esteettömyyden takaaminen 1890 valmistuneessa SKS:n päärakennuksessa Hallituskatu 1:ssä Helsingissä on haastavaa. Pyrimme kuitenkin palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Sisäänkäynti

Jos tarvitset apua Hallituskatu 1:een päästäksesi, soita numeroon 040 534 8933 tai paina Mariankadun puoleisella ulko-ovella Neuvonta-painiketta, niin tulemme hakemaan sinut sisälle. Pääovesta kuljettaessa on paljon portaita.

Sisäänkäynti Mariankatu 19 E:ssä

SKS:n arkiston tiloihin Mariankatu 19 E:ssä (Helsinki) ei ole esteetöntä sisäänkäyntiä. Kirjallisuuden ja kulttuurihistorian kokoelmista saat asiakaspalvelua puhelimitse numerossa 0201 131 262 tai sähköpostitse osoitteesta arkisto@finlit.fi. Ota yhteyttä etukäteen, niin toimitamme aineistoja Hallituskatu 1:n arkistosaliin.

Hissi

SKS:n päärakennuksessa on hissi, jonne esim. lastenvaunut tai pyörätuoli mahtuvat. Hissin ovi on raskas, joten soita tarvittaessa numeroon 040 534 8933, niin tulemme auttamaan sinua.

WC

SKS:n päärakennuksen esteetön wc sijaitsee pohjakerroksessa, jonne pääsee kulkemaan muista kerroksista hissillä.

Induktiosilmukka

SKS:n juhlasalissa on kuunteluvahvistin.

Juhlasali

SKS:n tilaisuudet ovat pääsääntöisesti seuran juhlasalissa, joka sijaitsee Hallituskatu 1:n 2. kerroksessa. Kun tulet tilaisuuksiimme, noudata yllä olevia sisäänkäynnin ohjeita. Juhlasalissa on hyvin tilaa esim. lastenvaunuille tai pyörätuolille, koska siellä ei ole kiinteää kalustusta.

Tilaisuuksien seuraaminen verkossa

Monia SKS:n tilaisuuksia voi seurata myös verkossa. Jos tilaisuutta voi seurata etänä, kerromme siitä SKS:n tapahtumakalenterissa tapahtuman kuvauksen yhteydessä.

Avustavat koirat

Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita SKS:aan.

Autopaikka

SKS:lla ei ole käytössään autopaikkoja.