Syksyllä 2023 voit hakea apurahaa Elias Lönnrotin ja Samuli Paulaharjun rahastoista. Lönnrotin rahastosta jaettavissa on enintään 30 000 euroa ja Paulaharjun rahastosta enintään 9 000 euroa.

Tee hakemustasi varten CV ja tutkimussuunnitelma. Toivomme mahdollisimman tiiviitä tutkimussuunnitelmia, maksimissaan 6 sivua, poislukien mahdollinen sisällys- ja lähdeluettelo. Mainitse CV:ssä apurahahakemuksen kannalta olennaiset tiedot.

Täytä alla oleva lomake (huom. lomaketta ei voi väliaikaistallentaa). Muunna CV ja tutkimussuunnitelma yhdeksi PDF-tiedostoksi ja liitä ne lomakkeen liitteeksi.

Mahdolliset suositukset pyydämme lähettämään hakuajan kuluessa sähköpostiosoitteeseen sks@finlit.fi.

Hakuaika päättyy 15.12.2023 klo 16.00.

Vuosi, määrä euroina, myöntäjä ja käyttötarkoitus
Rahasto, josta apurahaa ensisijaisesti haetaan*
Pelkkä viittaaminen liitteisiin ei riitä.
max. 5000 merkkiä
Yksi pdf-dokumentti.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.

Muista painaa lopuksi Lähetä-nappia!

Ilmoita hakuaikana saamastasi muusta apurahasta välittömästi SKS:aan. Hakemukseen liitettyä aineistoa ei palauteta. Apurahan saaja on velvoitettu ottamaan eläke- ja tapaturmavakuutuksen 1.1.2009 alkaen myönnetyistä apurahoista. Vakuutuksen kustannukset ovat noin 14 % apurahan kokonaismäärästä. Apurahalla työskentelevien tutkijoiden vakuutusasioita hoitaa maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela. Lisätietoja eläke- ja tapaturmavakuutuksesta Mela sekä Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.