Hae apurahaa

Martti Haavion ja Aale Tynnin rahastosta jaetaan apuraha ensisijaisesti nuorelle kansanrunouden tai kirjallisuuden tutkijalle. Pentti ja Eeva Lylyn rahastosta jaetaan apurahoja suomalaisen kirjallisuuden tutkimukseen sellaisille nuorille tutkijoille, joilla on arvosana kotimaisen kirjallisuuden lisäksi myös suomen kielessä.

Hakuaika on päättynyt 6.1.2017.

Päätökset julkistetaan SKS:n vuosikokouksessa maaliskuussa 2017.

Apurahoja myönnetään väitöskirjan laatimiseen tai jatkotutkimukseen. Apurahoja ei pääsääntöisesti myönnetä matkakuluihin eikä kielentarkastus- tai käännöskuluihin.

Yksittäisten apurahojen suuruus vaihtelee ja riippuu myös rahastosta. Katso aikaisemmin myönnetyt apurahat.

 
 

Lausunnot toimitetaan postitse hakuajan kuluessa.
Yks pdf-dokumentti. Valitse tiedosto ja HUOM. paina Siirrä-nappulaa.
Sitoudun toimimaan esittämäni suunnitelman mukaan. Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikeita ja annan suostumukseni luovuttamieni tietojen ja asiakirjojen käyttöön.

 

Apurahoista päättää SKS:n hallitus. Päätökset julkistetaan SKS:n vuosikokouksessa maaliskuussa 2017.

Lisätietoja: projektipäällikkö Ilona Pikkanen, ilona.pikkanen[at]finlit.fi.

Hakemukseen liitettyä aineistoa ei palauteta.

Apurahan saaja on velvoitettu ottamaan eläke- ja tapaturmavakuutuksen 1.1.2009 alkaen myönnetyistä apurahoista. Vakuutuksen kustannukset ovat noin 14 % apurahan kokonaismäärästä. Apurahalla työskentelevien tutkijoiden vakuutusasioita hoitaa maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela. Lisätietoja eläke- ja tapaturmavakuutuksesta Mela sekä Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.