Hae harjoittelupaikkaa SKS:sta!

Kuva: Emma Suominen.

SKS:n osastojen ja yksiköiden korkeakouluharjoittelupaikat vuodelle 2024 ovat nyt haettavissa JobTeaser- ja Valojobs-palvelujen kautta.

Harjoittelupaikka SKS:ssa tarjoaa mahdollisuuden olla mukana monitieteisessä yhteisössä, osana ainutlaatuista humanistisen osaamisen keskusta.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja esimerkiksi folkloristiikan, kirjallisuuden, suomen kielen, informaatioalan, viestinnän ja historian alojen korkeakouluopiskelijoille. Harjoittelijat työskentelevät arkistossa, kirjastossa, tiedekustantamossa, tutkimusosastolla sekä viestintäyksikössä. Myös SKS Kirjat -kustantamo etsii parhaillaan harjoittelijoita.

Ensisijaisesti haemme harjoittelijoita, jotka saavat harjoittelutukea. Muista siis mainita omassa hakemuksessasi, millaiseen ja minkä suuruiseen harjoittelutukeen olet oikeutettu ja millaisia harjoittelukäytäntöjä ylipistollasi on.

SKS:ssa olleet harjoittelijat ovat työllistyneet hyvin muistiorganisaatioiden, tutkimuksen ja kulttuurin aloille.

Jos olet kiinnostunut, seuraa oman yliopistosi JobTeaser- ja Valojobs-palveluita ja hae harjoittelijaksi!

Millaista on olla töissä SKS:ssa?

Meillä SKS:ssa työskentelee monen eri alan osaajia, yhteensä noin 80. Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin ja kokemuksiin siitä, millaista on työskennellä osana monitieteistä tutkimus- ja kulttuurilaitosta!

Uutiset ja puheenaiheet

20.2.2024 - Blogi

Lähteiden äärellä. Havaintoja Lönnrotin arkistosta

16.2.2024 - Blogi

Kiistoja karjalaisista itkuvirsistä – Kuka omistaa perinteen?

13.2.2024 - Uutiset 2

Ukrainalaisten Suomessa asuvien sotapakolaisten kokemuksissa korostuvat yhtymäkohdat Suomen historiaan