Hae apurahaa

Elias Lönnrotin rahaston ja Samuli Paulaharjun rahaston apurahahaku 2019 on päättynyt.

Apurahoista päättää SKS:n hallitus. Päätökset julkistetaan SKS:n vuosikokouksessa maaliskuussa 2020.

 

 

 

 

 

Hakuohjeet

Täytä allaoleva hakulomake huolellisesti. Liitä mukaan työ- tai tutkimussuunnitelma, jonka tekstiosuuden enimmäispituus on 6 sivua (+ kirjallisuusluettelo) sekä CV, joka sisältää julkaisutiedot. Tee tutkimussuunnitelmasta ja cv:stä yksi pdf-dokumentti ja lähetä hakemus sähköisesti SKS:aan. Varsinaisia hakemuksia ei toimiteta postitse.

Hakija pyytää lausunnonantajia toimittamaan lausunnot postitse hakuajan kuluessa. Lausunnot toimitetaan joko sähköpostitse osoitteeseen jaana.matilainen@finlit.fi tai postitse osoitteeseen SKS / Jaana Matilainen , PL 259, 00171 Helsinki.

Hakuaika päättyy 15.11.2019 klo 24.

Yksittäisten apurahojen suuruus on vaihdellut ja riippuu myös rahastosta. Keskimääräinen apurahasumma Elias Lönnrotin rahastosta on viime vuosina ollut 10 000 euroa ja Samuli Paulaharjun rahastosta 2000 e. Katso myös aikaisemmin myönnetyt apurahat.

 

Lausunnot toimitetaan postitse hakuajan kuluessa.
Yks pdf-dokumentti. Valitse tiedosto ja HUOM. paina Siirrä-nappulaa.
Sitoudun toimimaan esittämäni suunnitelman mukaan. Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikeita ja annan suostumukseni luovuttamieni tietojen ja asiakirjojen käyttöön.

Muista painaa lopuksi Lähetä-nappia!

Ilmoita hakuaikana saamastasi muusta apurahasta välittömästi SKS:aan.

Hakemukseen liitettyä aineistoa ei palauteta.

Apurahan saaja on velvoitettu ottamaan eläke- ja tapaturmavakuutuksen 1.1.2009 alkaen myönnetyistä apurahoista. Vakuutuksen kustannukset ovat noin 14 % apurahan kokonaismäärästä. Apurahalla työskentelevien tutkijoiden vakuutusasioita hoitaa maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela. Lisätietoja eläke- ja tapaturmavakuutuksesta Mela sekä Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.