Hae apurahaa

Martti Haavion ja Aale Tynnin rahaston sekä Pentti ja Eeva Lylyn rahaston apurahahaku on auki 13.11.–14.12.2018.

Martti Haavion ja Aale Tynnin rahastosta jaetaan yksi apuraha ensisijaisesti nuorelle kansanrunouden tai kirjallisuuden tutkijalle.

Pentti ja Eeva Lylyn rahastosta jaetaan 1-2 apurahaa suomalaisen kirjallisuuden tutkimukseen sellaisille nuorille tutkijoille, joilla on arvosana kotimaisen kirjallisuuden lisäksi myös suomen kielessä.

Katso myös aikaisemmin myönnetyt apurahat.

Apurahoista päättää SKS:n hallitus. Päätökset julkistetaan SKS:n vuosikokouksessa maaliskuussa 2019.

Apurahaa haetaan täyttämällä alla oleva lomake ja lähettämällä se liitteineen.

Liitä CV ja tutkimussuunnitelma hakemukseen yhtenä pdf-muotoisena dokumenttina. Tee mahdollisimman tiivis tutkimussuunnitelma, korkeintaan 6 sivua (lisäksi mahdollinen sisällys- ja lähdeluettelo). Mainitse CV:ssa apurahahakemuksen kannalta olennaiset tiedot.

Suositukset voi toimittaa joko sähköpostitse osoitteeseen sks@finlit.fi tai postitse osoitteeseen SKS / Jaana Matilainen, PL 259, 00171 Helsinki. Suosituksien tulee olla perillä viimeistään 21.12.2018.

Hakemus tulee jättää viimeistään pe 14.12.2018 klo 16:00.

Tiedustelut:

sks@finlit.fi

ilona.pikkanen@finlit.fi

 

 

 

Lausunnot toimitetaan postitse hakuajan kuluessa.
Yks pdf-dokumentti. Valitse tiedosto ja HUOM. paina Siirrä-nappulaa.
Sitoudun toimimaan esittämäni suunnitelman mukaan. Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikeita ja annan suostumukseni luovuttamieni tietojen ja asiakirjojen käyttöön.

Muista painaa lopuksi Lähetä-nappia!

Ilmoita hakuaikana saamastasi muusta apurahasta välittömästi SKS:aan.

Hakemukseen liitettyä aineistoa ei palauteta.

Apurahan saaja on velvoitettu ottamaan eläke- ja tapaturmavakuutuksen 1.1.2009 alkaen myönnetyistä apurahoista. Vakuutuksen kustannukset ovat noin 14 % apurahan kokonaismäärästä. Apurahalla työskentelevien tutkijoiden vakuutusasioita hoitaa maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela. Lisätietoja eläke- ja tapaturmavakuutuksesta Mela sekä Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.