Hae apurahaa

Hakuaika 15.11.–15.12.2021

Elias Lönnrotin rahastosta jaetaan yksi 10 000 euron apuraha suomalaisen kulttuurin ja kulttuuriperinnön – erityisesti kielen, kansanperinteen ja kirjallisuuden – tutkijalle.

Samuli Paulaharjun rahastosta jaetaan palkintoina ja apurahoina yhteensä 5000 euroa kansanperinteen kerääjille tai kenttätutkijoille. Aiempina vuosina yksittäisten apurahojen suuruus on ollut 300–2000 euroa.

Katso myös aikaisemmin myönnetyt apurahat.

Apurahoista päättää SKS:n hallitus. Päätökset julkistetaan SKS:n vuosikokouksessa maaliskuussa 2022.

Hakuohjeet:

Täytä alla oleva lomake. Liitä mukaan CV ja tutkimussuunnitelma yhtenä pdf-muotoisena dokumenttina. Tee mahdollisimman tiivis tutkimussuunnitelma, korkeintaan 6 sivua (lisäksi mahdollinen sisällys- ja lähdeluettelo). Mainitse CV:ssa apurahahakemuksen kannalta olennaiset tiedot. Hakemuksia ei toimiteta postise.

Suositukset voi toimittaa hakuajan kuluessa joko sähköpostitse osoitteeseen sks@finlit.fi tai postitse osoitteeseen SKS / Jaana Matilainen, PL 259, 00171 Helsinki.

Hakemus tulee jättää viimeistään ke 15.12.2021 klo 16:00.

Tiedustelut:

 

Lausunnot toimitetaan postitse hakuajan kuluessa.
Yks pdf-dokumentti. Valitse tiedosto ja HUOM. paina Siirrä-nappulaa.
Sitoudun toimimaan esittämäni suunnitelman mukaan. Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikeita ja annan suostumukseni luovuttamieni tietojen ja asiakirjojen käyttöön.

Muista painaa lopuksi Lähetä-nappia!

Ilmoita hakuaikana saamastasi muusta apurahasta välittömästi SKS:aan.

Hakemukseen liitettyä aineistoa ei palauteta.

Apurahan saaja on velvoitettu ottamaan eläke- ja tapaturmavakuutuksen 1.1.2009 alkaen myönnetyistä apurahoista. Vakuutuksen kustannukset ovat noin 14 % apurahan kokonaismäärästä. Apurahalla työskentelevien tutkijoiden vakuutusasioita hoitaa maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela. Lisätietoja eläke- ja tapaturmavakuutuksesta Mela sekä Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.