Hae apurahaa

Seuraava haku on loppusyksystä 2022.

Katso aikaisemmin myönnetyt apurahat.

Apurahoista päättää SKS:n hallitus. Päätökset julkistetaan SKS:n vuosikokouksessa maaliskuussa 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakuohjeet:

Täytä alla oleva lomake. Liitä mukaan CV ja tutkimussuunnitelma yhtenä pdf-muotoisena dokumenttina. Tee mahdollisimman tiivis tutkimussuunnitelma, korkeintaan 6 sivua (lisäksi mahdollinen sisällys- ja lähdeluettelo). Mainitse CV:ssa apurahahakemuksen kannalta olennaiset tiedot. Hakemuksia ei toimiteta postise.

Suositukset voi toimittaa hakuajan kuluessa joko sähköpostitse osoitteeseen sks@finlit.fi tai postitse osoitteeseen SKS / Jaana Matilainen, PL 259, 00171 Helsinki.

Hakemus tulee jättää viimeistään ke 15.12.2021 klo 16:00.

Tiedustelut:

 

Lausunnot toimitetaan postitse hakuajan kuluessa.
Yks pdf-dokumentti. Valitse tiedosto ja HUOM. paina Siirrä-nappulaa.
Sitoudun toimimaan esittämäni suunnitelman mukaan. Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikeita ja annan suostumukseni luovuttamieni tietojen ja asiakirjojen käyttöön.

Muista painaa lopuksi Lähetä-nappia!

Ilmoita hakuaikana saamastasi muusta apurahasta välittömästi SKS:aan.

Hakemukseen liitettyä aineistoa ei palauteta.

Apurahan saaja on velvoitettu ottamaan eläke- ja tapaturmavakuutuksen 1.1.2009 alkaen myönnetyistä apurahoista. Vakuutuksen kustannukset ovat noin 14 % apurahan kokonaismäärästä. Apurahalla työskentelevien tutkijoiden vakuutusasioita hoitaa maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela. Lisätietoja eläke- ja tapaturmavakuutuksesta Mela sekä Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.