Hae apurahaa

Pentti ja Eeva Lylyn rahaston apurahahaku on auki

Pentti ja Eeva Lylyn rahastosta apurahaa voi hakea suomalaisen kirjallisuuden tutkimukseen nuori tutkija, jolla on arvosana tai opintoja kotimaisen kirjallisuuden lisäksi myös suomen kielessä.

Jaettavana on 10 000 euron apuraha väitöskirjatyöhön tai post doc -tutkimukseen.

 

Hakuohjeet

Täytä alla oleva hakulomake huolellisesti.

Liitä mukaan tutkimussuunnitelma (korkeintaan 6 sivua plus kirjallisuusluettelo) sekä lyhyt CV julkaisutietoineen YHTENÄ pdf-dokumenttina, ja lähetä hakemus sähköisesti SKS:aan. Varsinaisia hakemuksia ei toimiteta postitse.

Hakija pyytää lausunnonantajia toimittamaan lausunnot sähköpostite osoitteeseen jaana.matilainen@finlit.fi hakuajan kuluessa. Lausunnot voi myös toimittaa postitse osoitteeseen SKS / Jaana Matilainen, PL 259, 00171 Helsinki. Viimeisen hakupäivän postileima hyväksytään.

Hakuaika päättyy ma 14.12.2020 klo 16:00.

Katso myös aikaisemmin myönnetyt apurahat.

Apurahat julkistetaan SKS:n vuosikokouksessa maaliskuussa 2021.

Tiedustelut: ilona.pikkanen@finlit.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

Lausunnot toimitetaan postitse hakuajan kuluessa.
Yks pdf-dokumentti. Valitse tiedosto ja HUOM. paina Siirrä-nappulaa.
Sitoudun toimimaan esittämäni suunnitelman mukaan. Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikeita ja annan suostumukseni luovuttamieni tietojen ja asiakirjojen käyttöön.

Muista painaa lopuksi Lähetä-nappia!

Ilmoita hakuaikana saamastasi muusta apurahasta välittömästi SKS:aan.

Hakemukseen liitettyä aineistoa ei palauteta.

Apurahan saaja on velvoitettu ottamaan eläke- ja tapaturmavakuutuksen 1.1.2009 alkaen myönnetyistä apurahoista. Vakuutuksen kustannukset ovat noin 14 % apurahan kokonaismäärästä. Apurahalla työskentelevien tutkijoiden vakuutusasioita hoitaa maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela. Lisätietoja eläke- ja tapaturmavakuutuksesta Mela sekä Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.