Hae apurahaa

Seuraava haku on loppusyksyllä 2021

Vuonna 2022 SKS jakaa apurahoja Elias Lönnrotin ja Samuli Paulaharjun rahastoista. Hakuaika on syyskaudella 2021. Apurahat julkistetaan SKS:n vuosikokouksessa maaliskuussa 2022.

Katso myös aikaisemmin myönnetyt apurahat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakuohjeet

Täytä alla oleva hakulomake huolellisesti.

Liitä mukaan tutkimussuunnitelma (korkeintaan 6 sivua plus kirjallisuusluettelo) sekä lyhyt CV julkaisutietoineen YHTENÄ pdf-dokumenttina, ja lähetä hakemus sähköisesti SKS:aan. Varsinaisia hakemuksia ei toimiteta postitse.

Hakija pyytää lausunnonantajia toimittamaan lausunnot sähköpostite osoitteeseen jaana.matilainen@finlit.fi hakuajan kuluessa. Lausunnot voi myös toimittaa postitse osoitteeseen SKS / Jaana Matilainen, PL 259, 00171 Helsinki. Viimeisen hakupäivän postileima hyväksytään.

 

 

 

Tiedustelut: ilona.pikkanen@finlit.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

Lausunnot toimitetaan postitse hakuajan kuluessa.
Yks pdf-dokumentti. Valitse tiedosto ja HUOM. paina Siirrä-nappulaa.
Sitoudun toimimaan esittämäni suunnitelman mukaan. Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikeita ja annan suostumukseni luovuttamieni tietojen ja asiakirjojen käyttöön.

Muista painaa lopuksi Lähetä-nappia!

Ilmoita hakuaikana saamastasi muusta apurahasta välittömästi SKS:aan.

Hakemukseen liitettyä aineistoa ei palauteta.

Apurahan saaja on velvoitettu ottamaan eläke- ja tapaturmavakuutuksen 1.1.2009 alkaen myönnetyistä apurahoista. Vakuutuksen kustannukset ovat noin 14 % apurahan kokonaismäärästä. Apurahalla työskentelevien tutkijoiden vakuutusasioita hoitaa maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela. Lisätietoja eläke- ja tapaturmavakuutuksesta Mela sekä Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.