Hae apurahaa

Martti Haavion ja Aale Tynnin sekä Pentti ja Eeva Lylyn rahastojen apurahat haettavissa 16.12.2022 mennessä

Martti Haavion ja Aale Tynnin rahastosta jaetaan apurahoja ensisijaisesti nuorille kansanrunouden tai kirjallisuuden tutkijoille. Pentti ja Eeva Lylyn rahastosta jaetaan apurahoja suomalaisen kirjallisuuden tutkimukseen sellaisille nuorille tutkijoille, joilla on arvosana tai opintoja kotimaisen kirjallisuuden lisäksi myös suomen kielessä.

Apurahojen suuruus on aiempina vuosina myönnettyjen apurahojen tasolla: aikaisemmin myönnetyt apurahat.

Apurahoista päättää SKS:n hallitus. Päätökset julkistetaan SKS:n vuosikokouksessa maaliskuussa 2023.

Ohjeet:

Täytä alla oleva lomake. Liitä mukaan CV ja tutkimussuunnitelma yhtenä pdf-muotoisena dokumenttina ja nimeä se sukunimi_hakemus. Tee mahdollisimman tiivis tutkimussuunnitelma, korkeintaan 6 sivua (lisäksi mahdollinen sisällys- ja lähdeluettelo). Mainitse CV:ssa apurahahakemuksen kannalta olennaiset tiedot.

Suositukset voi toimittaa joko sähköpostitse osoitteeseen sks@finlit.fi tai postitse osoitteeseen SKS / Jaana Matilainen, PL 259, 00171 Helsinki. Suosituksien tulee olla perillä viimeistään 31.12.2022.

Hakemus tulee jättää viimeistään pe 16.12.2022 klo 16:00.

Tiedustelut (tiedusteluihin vastataan 5.12. alkaen): sks@finlit.fi

 

Lausunnot toimitetaan postitse hakuajan kuluessa.
Yks pdf-dokumentti. Valitse tiedosto ja HUOM. paina Siirrä-nappulaa.
Sitoudun toimimaan esittämäni suunnitelman mukaan. Vakuutan, että antamani tiedot ovat oikeita ja annan suostumukseni luovuttamieni tietojen ja asiakirjojen käyttöön.

Muista painaa lopuksi Lähetä-nappia!

Ilmoita hakuaikana saamastasi muusta apurahasta välittömästi SKS:aan.

Hakemukseen liitettyä aineistoa ei palauteta.

Apurahan saaja on velvoitettu ottamaan eläke- ja tapaturmavakuutuksen 1.1.2009 alkaen myönnetyistä apurahoista. Vakuutuksen kustannukset ovat noin 14 % apurahan kokonaismäärästä. Apurahalla työskentelevien tutkijoiden vakuutusasioita hoitaa maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela. Lisätietoja eläke- ja tapaturmavakuutuksesta Mela sekä Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta.