Hae vierailevaksi tutkijaksi SKS:aan tai Tarton residenssiin

Kuva: Emma Suominen, SKS.

SKS:n tutkimusosaston monitieteisessä työyhteisössä Helsingissä ja tutkijaresidenssissä Tartossa on haettavissa työskentelypaikkoja tutkijoille. Jätä hakemuksesi viimeistään 19. huhtikuuta.

Haut SKS:n tutkimusosaston työskentelypaikoille kaudelle 1.9.2024–31.8.2025 sekä Tarton tutkijaresidenssiin kaudelle 1.9.–31.12.2024 ovat auenneet. Molemmat haut umpeutuvat perjantaina 19.4.2024. Katso lisätietoja:

SKS:n tutkimusosasto Ritarihuoneen historiallisissa puitteissa tarjoaa innostavan ja monitieteisen työyhteisön kirjavalle joukolle asiantuntijoita, jotka tutkivat suomalaisen kielen ja kulttuurin ilmiöitä monipuolisista näkökulmista. Osastolla työskentelee niin projekti- kuin apurahatutkijoitakin.

Tarton residenssistä voit hakea paikkaa, jos olet Tarttoon liittyvää tutkimustyötä tekevä humanististen tai yhteiskunnallisten alojen tutkija, kaupunkiin työskentelemään lähtevä kulttuurialan toimija tai tarvitset rauhaisaa työskentelypaikkaa tutkimuksesi tekemiseen.

Päätökset työskentelypaikoista ja residenssikausista tekee SKS:n tutkimus-, arkisto- ja kirjastovaliokunta. Päätöksistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti hakijoille toukokuun alkupuolella.

Tutustu meillä tehtävään tutkimukseen!

Lisätietoja hausta antaa

Ville Kivimäki

tutkimusjohtaja

Tutkimusosasto

+358 50 351 2170

Lue lisää Villestä

Mitä mieltä olit tästä jutusta?

Kiitos vastauksestasi!
Kiitos vastauksestasi.

Mitä mieltä olit tästä jutusta – Herättää kysymyksiä

Kerro meille ajatuksistasi

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiitos vastauksestasi

Uutiset ja puheenaiheet

25.6.2024 - Uutiset

Uusi kokoomateos tutkii Suomen ja Namibian suhteen pitkää historiaa antikolonialistisesta näkökulmasta

21.6.2024 - Uutiset

Uutuuskirja: Nykyisin suositut naisten elämäkerrat ovat jatkumoa jo 1700-luvulla kerrotuille varhaisten naisten tarinoille

Placeholder image
20.6.2024 - Blogi

Tekstit meissä ja ympärillämme